Marsvin til Salgs

Hei, sorry,ja lenge siden vi har blogget nå, men vi skal virkelig skjerpe oss! masse som har hendt i det siste, har rett og slet ikke hatt tid til å blogget.. Men nå har det seg sån at eg skal på ferie til TYRKIA :-D gleder meg så syyykt! men det er der probleme ligger.. ehe, eg har et marsvin , som ingen kunne passe, så da, må eg altså selge det.. (eller gi det bort ^^)  noe som er litt dumt.. 
Nøtte, er en 8 måndes gammel gutt, som har en STOR personlighet, han er veldig kosete, og når han hører at det er noen som kommer begynner han med en gang og lage koselyder, og han EELSKER agurk :).. han er veldig snill og er barnevennlig.Bur, matskål og drikkeflaske,mat (og litt annet utstyr) får du med, men, spon og høy er du nødt til å kjøpe selv :) 
Litt dårlige bilder, men eg hadde ikke noen andre på denne pc'n^^.. men visst du vil ha det, så kontakt meg : tlf : 46441051 , og du kan skrive en kommentar ^^ .. 

Én kommentar

GG

12.06.2012 kl.23:43

ååå søt :P ^^ men jeg har to fra før :\

Skriv en ny kommentar

Karolina & Cathrine ^^

Karolina & Cathrine ^^

13, Osterøy

Hei. Me e to jenter som har skikkelig fritidsproblem og elske å vera med kvarandre .. :D Håper deko liker bloggen ^^ Klem.. Karolina og Cathrine :D

Kategorier

Arkiv

hits